Luft til vann varmepumpe

Spar Energi leverer NIBE luft til vann varmepumper fordi pumpen er tilpasset norsk vinterklima og er en av de aller beste varmepumpene på markedet. Varmepumpen er designet og produsert i Sverige og er skapt for å takle arktiske forhold. Luft til vann varmepumpene fra NIBE presterer under svært kalde og krevende vinterforhold i Sverige, og passer derfor ypperlig til barske vintre i Norge. Varmepumpene leverer i ekstremt lave temperaturer. Høy ytelse og svært støysvak utedel. Med NIBE luft til vann varmepumpe, kan du redusere oppvarmingskostnadene med opptil 70%.

Spar Energi satser på NIBE varmepumpe – skapt for arktiske forhold

NIBE
Luft til vann varmepumpe

Har du gulvvarme eller radiator

Har du vannbåren gulvvarme eller radiator-system der vannet varmes med oljefyr eller elektrisitet? Spar Energi kan tilby effektive luft/vann varmepumpeløsninger. Etter befaring vil du, uten kostnad, motta en skreddersydd varmepumpe-løsning tilpasset din installasjon. En korrekt dimensjonert varmepumpe kan gi varme til bolig med vannbåren varme + gi rikelig med billig tappevann. Det er mulig å redusere inntil 70% av strømregninga i forhold til det du i dag bruker av strøm, dersom du erstatter elektrokjel/varmekolbe med luft/vann-varmepumpe.

Eksempel på løsninger:

  1. Produsent leverer en komplett løsning
  2. Produsent leverer varmpumpe, resten leveres av en andre produsenter
  3. Opprinnelig løsning kan bygges ut i flere etapper
  4. Skalerbar løsning. Økt varmebehov er skalerbar, flere varmepumper kan jobbe parallelt og kan installeres i ettertid
  5. Alternativ energi kan enkelt tilføres anlegg dersom dette er ønskelig. Anlegg kan planlegges for fremtiden og er tilrettelagt for bruk av energi fra solcelle, solfanger, flis- eller vedfyring
  6. Ønsker du å ta høyde for framtidige energiløsninger eller har spesielle ønsker. Da er Spar Energi beredt til å levere det du ønsker.

Varmepumpene kan enkelt tilknyttes din bredbåndsløsning via NIBE Uplink og dette gir deg mulighet til å styre og overvåke din NIBE varmepumpe fra pc eller mobil.

Spar energi med NIBE

NIBE har programvare som er tilpasset norske strømtariffer. Uplink tilbys nå med tjenesten Smart Price Adaption. Smart Price Adaption er et utmerket verktøy for den som vil ha bedre kontroll på sitt strømforbruk, spare penger og være mer miljøvennlig.

Skreddersøm

Etter befaring skreddersyr Spar Energi en løsning for deg og du får et pristilbud oversendt.

  1. Pristilbud på en komplett løsning. Tilbyr NIBE varmepumpe som tilknyttes nytt eller et eksisterende anlegg.
  2. Pristilbud der deler av eksisterende løsning gjenbrukes i tillegg til ny NIBE-varmepumpe.
  3. Pristilbud på kundespesifiserte løsning

Befaring

Ønsker du gratis og uforpliktende befaring? Ta kontakt via kontaktskjema eller på mobil: 901 02 344 for en prat med Karl Neverdal

Finansiering

Invester i en komplett løsning. Benytt finansieringsløsning som tilbys med nedbetaling over 5 år.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.