Vann til vann

Er du på leting etter vann til vann eller væske/vann varmepumpe? Spar Energi leverer varmepumper fra NIBE. Denne produsenten av varmepumper setter retning i videre utviklingen av varmepumper.

Den «Svenske Energimyndighetens» resultat, «best i test» taler for seg. Resultatet av testen viser at NIBE leverer varmepumper som overgår alle konkurrenter. NIBE leverer den absolutt beste vann til vann varmepumpen som finns i markedet. Dersom du er ute etter det beste i markedet så er det ikke tvil om at NIBEs varmepumpe er det korrekte valget.

Varmepumpen har topp ytelse og leverer varme til oppvarming av bolig samt alt varmt tappevann du trenger til din bolig. I tillegg ligger NIBE foran i utvikling og tilpassing til strømtariffene som vi etter hvert innføres i Norge.

Etter innføring av smarte stømmålere vil vi i løpet av 2021, få strømtariffer der pris/kwh vil variere gjennom døgnet. I flere år har NIBE kunnet tilby «Smart Price Adaption». Dette er programvare som er tilgjengelig og som som kan implementeres i varmepumpene.

NIBE varmepumpe gir energisparing på kWh/år på 80 % sammenlignet med elektrisk oppvarming. NIBE er utviklet og produsert i Sverige og dette produktet er derfor tilpasset vårt klima. I Sverige har jordvarme vært benyttet som varmekilde i mange tiår og kravet til ytelse har presset utviklingen i vårt naboland.

Sjekk her hvilke løsninger NIBE tilbyr.

Varmepumpen kan enkelt tilknyttes din bredbåndsløsning via NIBE Uplink og dette gir deg mulighet til å styre og overvåke din NIBE varmepumpe fra pc eller mobil.

Spar energi med NIBE

NIBE har programvare som er tilpasset norske strømtariffer. Uplink tilbys nå med tjenesten Smart Price Adaption. Smart Price Adaption er et utmerket verktøy for den som vil ha bedre kontroll på sitt strømforbruk, spare penger og være mer miljøvennlig.

Få et pristilbud etter gratis befaring

For å kunne gi et prisoverslag må vi vite hvilken løsning du har i dag, og om dette lar seg kombinere med en varmepumpe fra NIBE. For å finne ut dette kan vi komme på en gratis og uforpliktende befaring.

Ta kontakt med Spar Energi via kontaktskjema aller mobil : 901 02 344 og slå av en prat med Karl Neverdal